Met de modernste controle- en diagnoseapparatuur en het juiste gereedschap zijn wij in staat om bijna al uw auto reparaties uit te voeren. Onze werknemers zijn goed geschoolde mensen die veel ervaring hebben en op de hoogte zijn van de nieuwste autotechnieken. Om welk automerk of type het ook gaat, u kunt er van op aan dat uw auto in goede handen is.

 

En een ander voordeel: het zal u opvallen dat die technici heel betrokken en gemotiveerd uw auto onderhanden nemen. We zijn een klein bedrijf en staan daardoor dichter bij de klant. Dat maakt doorgaans dat het er plezierig werken is. De sfeer is vaak wat informeler, de benadering persoonlijker. En doordat onze technici elke dag weer andere auto’s voor hun neus krijgen, blijft het werk afwisselend. Lopende bandwerk is er niet bij. Dat geeft doorlopend nieuwe, technische uitdagingen. Dat stukje motivatie maakt dat u altijd plezierig en professioneel wordt geholpen.

 

Daarnaast heeft de EU-wetgeving ervoor gezorgd dat wij als onafhankelijke autobedrijven volledige toegang hebben tot de technische informatie en merktrainingen van alle autofabrikanten. Dus de benodigde kennis en kunde zijn altijd in huis! Bij onafhankelijke autobedrijven kunt u rekenen op vakkundige, goed opgeleide en gemotiveerde autotechnici. Technici die raad weten met elke merk auto. En hebben alle modellen wel een keer onderhanden hebben genomen. Tegenwoordig mogen autobedrijven immers alle merken auto’s onderhouden.