Ook voor het transport van uw auto, bedrijfswagen, vrachtwagen, motorfiets of caravan bent u bij ons aan het juiste adres. De Jonge internationale Berging en Transport transporteert al jaren voor diverse opdrachtgevers de meest uiteenlopende voertuigen. Dit kan variƫren van een willekeurige leaseauto tot een caravan, heftruck of veegmachine of een complete vrachtwagencombinatie. Het transport van uw auto of voertuig is onze zorg. Of het nu gaat om een sportauto met een geringe bodemvrijheid of om een klassieker die kwetsbaarder is dan de hedendaagse auto's. Uw voertuig wordt met de meeste zorg geladen en weer gelost.

 

Autotransport is maatwerk, het wagenpark van de Jonge past zich aan en breidt zich uit. Het wagenpark telt van 1-laders tot 8-laders die naar behoefte ingezet kunnen worden.

 

Combinatietransporten van personenauto's met bestelwagens en/of busjes is voor ons geen enkel probleem dankzij ons geavanceerde en moderne materieel.

 

Leasemaatschappijen, verhuurbedrijven en ook garagebedrijven maken met grote regelmaat gebruik van onze mogelijkheden. Ook voor particulieren is er de mogelijkheid om een transport te organiseren. Hiervoor kan tijdens kantooruren contact met ons worden opgenomen. Nieuwsgierig wat dit kost! Onze mensen zijn uitstekend in staat om u snel telefonisch een prijsopgave te doen als u als u een auto getransporteerd wil hebben.

 

De Jonge, sterk in transportwerk!

 

transportplannen